Avertisment Legal

 

 

Prin accesarea acestui website dvs acceptati sa va supuneti urmatorilor termeni si conditii:

 


1. Dreptul de autor

Continutul acestui site este propietatea SC EUROSPORT DHS si este protejat de legile de copyright avand toate drepturile rezervate. Puteti sa salvati sau sa printati copiile fiecarei pagini si/sau sectiuni din pagina de web cu conditia sa nu inlaturati nici un element al drepturilor de autor sau ale drepturilor de proprietate. Nu aveti dreputul de a reproduce (in totalitate sau partial), de a transmite (in mod electronic saul in alt mod), de a modifica, de a atasa sau de a utiliza orice tip de informatie din acest site pentru utilizare in scop public sau comercial fara a obtine in prealabil consimtamantul in scris al SC EUROSPORT DHS.


2. Redirectionari

La accesarea anumitor redirectionari din acest site, exista posibilitatea sa fiti redirectionati catre noi site-uri, altele decat website-ul SC EUROSPORT DHS. Va atentionam ca informatiile, calitatea sau natura acestor website-uri au fost create de alte companii care nu sunt din grupul EUROSPORT DHS si SC EUROSPORT DHS S.A nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor website-uri, nici pentru serviciile sau produsele pe care le contin acestea. SC EUROSPORT DHS nu garanteaza ca materialul continut in acest site sau cel continut de atasamentele externe nu va avea erori, virusi, si/sau altele care pot strica programele sau computerul dvs.

Nu oferim garantie si raspundem in mod limitat.

SC EUROSPORT DHS nu este responsabila si nu isi va asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau deteriorare reiesite direct sau indirect (inclusiv pierderile sau deteriorarile speciale, intamplatoare sau relevante) in urma utilizarii acestui website, inclusiv orice tip de pierdere, deteriorare sau cost suplimentar rezultat din, dar nu limitat la, orice defect, eroare, imperfectiune, greseala, omisiune, vina sau incorectitudine pe acest website, continutul sau sau serviciile asociate, sau datorita oricarui tip de indisponibilitate a website-ului sau a oricarei parti a acestuia, a oricarui tip de continut sau serviciu asociat.


3. Schimbari la aceasta politica

Va rugam sa aveti in vedere ca Regulile de Confidentialitate si Avertisment Legal se vor schimba periodic. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.


Cum cumpar?

Comanda prin intermediul site-ului poate fi plasata extrem de usor; economisiti timp si bani deoarece primiti produsul la adresa indicata pentru livrare fara sa mai faceti deplasarea intr-un magazin fizic. In plus, pe www.dhsbike.ro regasiti toate produsele noastre, beneficiati de consultanta de specialitate si puteti urmari cele mai noi promotii.

Produsul pe care doriti sa il achizitionati trebuie adaugat in cosul de cumparaturi facand click pe butonul "Adauga in cos". In cererea de comanda puteti modifica cantitatea, in cazul in care doriti mai mult de un produs sau puteti adauga noi produse in comanda dumneavoastra. Printr-un simplu click pe “Trimite comanda” veti ajunge intr-o noua fereastra “Date de contact” unde va trebui sa completati fiecare camp cu datele corecte si complete. Apasati apoi “Trimite” si la vizualizarea mesajului: “Comanda a fost preluata si veti fi contactat cat mai curand de un repezentant DHS” aveti certitudinea ca aceasta a ajuns la noi.

Pentru confirmarea comenzii, veti fi contactat de catre un agent. In acest sens, va rugam sa ne lasati un numar de telefon functional.


Cum platesc?

Exista doua modalitati de plata:

1. Plata cash, la primirea coletului.

2. Cu factura proforma, prin transfer bancar in contul nostru. La confirmarea platii de catre departamentul “Contabilitate”, comanda va fi procesata si produsul va fi livrat la adresa indicata de dumneavoastra.


Livrare

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi informat de agent. 

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare oriunde in tara de la confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care se inregistreaza o abatere de la termenul sus mentionat, aceasta se datoreaza unor motive independente de vointa noastra.  

Pentru livrare este perceputa o taxa de transport in jurul valorii de 25 Ron in functie de greutatea produsului comandat. Pentru produsele a caror valoare depaseste 500 Ron, transportul este gratuit.

*Facem precizarea ca preturile exprimate includ TVA.


Returnare produse

Daca produsul livrat catre dumneavoastra nu corespunde celui comandat de pe site si confirmat de agentul nostru, il puteti returna fara nicio taxa in termen de 14 zile de la primire. Va asiguram ca va vom returna contravaloarea acestuia in maxim 30 de zile.

De asemenea, daca va razganditi in privinta produsului comandat, acesta poate fi returnat tot in termen de 14 zile de la primire, dar pe cheltuiala dumneavoastra.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util. 

ATENTIE! Politica de returnare a produselor este valabila doar pentru produsele care nu prezinta urme de ansamblare, folosire si uzura. Toate etichetele produselor si ambalajul original trebuie sa fie intacte si nedeteriorate.


Garantia

Pentru orice produs cumparat din magazinul nostru online www.dhsbike.ro oferim o garantie de 2 ani de zile de la data cumpararii, cu conditia respectarii cerintelor mentionate in  Certificatul de garantie al  produselor, certificat  ce se gaseste in ambalajul (cutia) produsului sau in plicul autocolant de pe colet impreuna  cu factura pentru produsul achizitionat. 

Garantia se solutioneaza prin repararea produsului achizitionat, inlocuirea produsului defect sau reducerea de pret in functie de natura deficientelor calitative. Repararea sau inlocuirea produselor se poate face la Departamentul de service din Deva sau la unitatile service agreate din tara cu care avem incheiate contracte pentru service.  Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederile OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile ulterioare si cu legea nr. 449/2003.


Program

Luni- Vineri: 800- 1700

*Facem precizarea ca orice comanda inregistrata pe platforma online de luni pana vineri intre orele 7.00-14.00 va fi procesata in aceeasi zi, iar celelalte in ziua urmatoare. Comenzile realizate in weekend vor fi procesate lunea. Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie la urmatoarea adresa: office@dhsbike.ro


Termeni si Conditii

Citirea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului ne ajuta sa evitam unele neintelegeri si confuzii. Va sfatuim sa tineti cont de ele in momentul in care doriti sa plasati o comanda. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

S.C. EUROSPORT DHS S.A. isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si structurii site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.


Elemente Definitorii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. EUROSPORT DHS S.A. prin intermediul magazinului virtual www.dhsbike.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. 

Astfel, urmatorii termeni vor insemna: 

Cumparator – persoana fizica sau juridica care doreste sa achizitioneze produse si care emite o Comanda online. 

Vanzator - societatea comerciala S.C. EUROSPORT DHS S.A. avand sediul social in Deva, str. Santuhalm nr 35A, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J20/1861/2004, CIF RO17012620.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. 

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator. 

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. 

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.


Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: 

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specific

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul); 

c. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator.


Extinderea obligatiilor vanzatorului

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului; 

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.


Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. EUROSPORT DHS S.A. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.


Confidentialitate/ Publicitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.


Facturare/ Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


Riscuri si responsabilitati

a.Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator. 

b. Transport – Ambalare 

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. 

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.


Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier). Curierul  nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletului inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.


Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

Prevederi diverse

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract au aplicabilitate doar in cazul comenziilor pe www.dhsbike.ro, si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.Contact
Despre noi
 WebDesign & SEO
Ecotic